Pizza di Giordano е тихо място с полъх от Италия в сърцето на Стара Загора.

Само тук ви предлагаме да направите пица по свой избор. Или да изберете от нашето класическо меню или от Седмичното ни обедно меню, което е с напълно безплатна доставка до всяка точка на града, без значение от крайната сума на поръчката ви.

През годините ви доказахме, че качеството на предлагания асортимент е главна цел за нас. Затова винаги внимателно подбираме продуктите, с които работим.

Предлагаме богат избор на класически италиански пици, създадени по специална рецепта, свежи салати, сочни аламинути и свежа паста, при нас имате и невероятната възможност да направите своята пица сами, както и да изберете от Седмичното ни обедно меню, което е различно всеки ден.
В нашето заведение се стараем да се почувствате като у дома си – с чаша питие в ръката и вкусна храна, галеща душата!  Винаги се радваме да бъдем домакини на вашия специален повод или празненство.

Извършваме и безплатни доставки по домовете, в рамките на град Стара Загора.

Можете да поръчате от Седмичното ни обедно меню, с безплатна доставка до всяка точка на града, без значение от стойността на поръчката ви, един ден предварително, от 12:00 до 15:00 часа на телефон 0877/70-20-33.
Можете да поръчате класически италиански пици, свежи салати, сочни аламинути и свежа паста, пица „Направи си сам“, добавки, напитки и десерти, всеки ден, от 17:00 до 22:00 часа на телефон 0877/70-20-33.

© 2024 Pizza di Giordano - Стара Загора. Всички права запазени.